Bespin 0.1

És el darrer invent de Mozilla Labs: el Bespin 0.1. Es tracta d’un lloc web que ens permet programar i gestionar projectes de pàgines web.

Funciona com un editor de text convencional, amb coloració de text, un comptador de línies, possibilitat de copiar i enganxar… Com a aportacions inclou un botó per a provar el codi a través del navegador i un historial de comandes que ens permet memoritzar els darrers codis que hem utilitzat per tenir-los a mà.

Malgrat que diuen que el seu rendiment és com el d’una aplicació d’escriptori, a mi m’ha alentit el navegador. Està programat en JavaScript i es troba sota la llicència lliure MPL. Encara està en període de proves però se n’ha llançat una demo per tothom qui el vulgui provar. En les properes versions es vol permetre l’edició de fitxers coŀlaborativa.

Bespin (demo)
Introducing Bespin” – Mozilla Labs

Share Button