Ubiquity 0.1.6

Tornem al ritme habitual del bloc però encara cal comentar algunes notícies que han tingut lloc durant aquesta setmana, com la publicació de la versió 0.1.6 de l’Ubiquity.

L’Ubiquity és un llançador d’ordres que s’afegeix com a extensió al Firefox i permet a l’usuari fer accions com traduir text, enviar un correu amb el contingut d’una pàgina o comprovar el temps sense haver de canviar de pàgina, simplement escrivint-ne l’ordre.

Aquesta nova versió no és res més que una correcció de bugs: consideren que la versió 0.2 encara tardarà massa en arribar i és bo mantenir la branca 0.1.x estable.

La propera versió de l’Ubiquity possiblement anirà integrada amb el Firefox de manera que s’hi podrà accedir des de la barra d’ubicació. També s’està treballant per fer-ne un logotip més atractiu, fer més senzill el desenvolupament d’scripts i començar a incorporar noves llengües a la interfície.

notes de la versió
Ubiquity 0.1.6 and Release Scheduling” – Mozilla Labs
preparació de l’Ubiquity 0.2
A New Way of Writing Ubiquity Commands: Feedback Needed“, “Ubiquity In the Firefox: Round 2” i “Scaling Ubiquity to 60+ Languages: We Need Your Help” – Aza’s Thoughts
How natural should a natural interface be?” – mitcho
HISTÒRIC: “Ubiquity 0.1“, “Provant l’Ubiquity 0.1“, “Ubiquity 0.1.1“, “Ubiquity 0.1.2“, “Ubiquity 0.1.3” i “Ubiquity 0.1.5

Share Button