Google se suma al cas contra el monopoli de l’Internet Explorer

Opera Software, desenvolupadora del navegador d’Internet Opera, va interposar una denúncia l’any passat contra Microsoft per abús de posició dominant en incloure l’Internet Explorer per defecte ens els sistemes Windows. Aquest 2009 s’han començat a saber detalls del cas i quines propostes fa la Comissió Europea per solucionar el conflicte: que el Windows vingui sense cap navegador, o que porti els navegadors de la competència i que l’usuari triï entre ells.

Fa pocs dies Mozilla es va sumar a l’assumpte com a tercera part implicada, i ara és el torn de Google, que considera que el mercat de navegadors no ha avançat prou per culpa del monopoli de l’Internet Explorer. L’interès de Google en el tema possiblement ve amb l’objectiu de promoure encara més l’ús del seu navegador Chrome.

HISTÒRIC: Mozilla s’afegeix a la denuncia contra Microsoft però rebutja instaŀlar el Firefox per defecte als Windows“, “Microsoft podria incloure el Firefox en el Windows 7“, “El Windows 7 podria venir sense navegador” i “Opera denunciarà Microsoft a la Unió Europea

Share Button