Thunderbird 3.0 beta 2

El Thunderbird 3.0 està tenint un camí ple d’entrebancs i sembla ser que fins a finals d’aquest 2009 no en tindrem la versió definitiva. Tot i això, de tant en tant tenim una bona notícia com és aquest cop el llançament de la segona beta d’aquesta tercerca versió.

La tercera beta porta 342 canvis respecte l’anterior versió (tinguem en compte que són 400 canvis menys dels que portava la beta 1). La majoria són correccions d’errors però s’han inclòs algunes noves característiques com:

  • Possibilitat d’arxivar els missatges a una carpeta diferent de la safata d’entrada, similar a la característica que fa poc va implementar el Gmail.
  • Gestor d’activitat que ens permet controlar què passa entre el Gmail i el nostre proveïdor, inclou una interfície que mostra fàcilment com va l’enviament i la recepció de missatges.
  • Càrrega de missatges IMAP més ràpida i que es desenvolupa en segon pla.
  • Millorada la integració amb el Growl de Mac OS X.
  • Més dreceres de teclat.

notes de la versió
Thunderbird 3 Beta 2 is Now Available” – Mozilla Messaging
Thunderbird 3 beta 2” – david ascher

  • Thunderbird 3b2: Windows, Linux, Mac OS X (atenció aquest programa substituirà la versió 2 del Thunderbird, descarregueu-lo només si no us interessa conservar-la | això no són versions estables, sinó beta, si no sou un usuari avançat o un testejador no les descarregueu)

Coincidint amb això, Mozilla Messaging ha estrant un nou web molt semblant al de Mozilla, presentant en portada el seu producte, en aquest cas el Thunderbird. De moment només hi ha la versió en anglès.

Share Button