Songbird 1.1 beta 2

El Songbird 1.1 ja està quasi a punt i fa poc es va alliberar la beta 2 d’aquesta versió. A les novetats de la primera beta cal sumar-n’hi un parell més:

  • Complement per integrar la botiga de música en línia 7digital.
  • Millores en el rendiment.

Explicarem aquesta darrera una mica més: és cert que l’hem anat repetint a cada nova versió del Songbird, però, com a opinió personal, considero que fins ara el Songbird no es podia utilitzar paraŀlelament a altres programes ue consumissin també molts recursos (com el Firefox) a partir d’ara això ha passat a la història.

El gràfic superior mostra una comparativa de la memòria utilitzada (amb 20.000 peces, en reproducció i amb complements) pels principals reproductors de música per a Windows.

La millora de rendiment ve en part gràcies a l’esforç que està posant Mozilla en aquesta qüestió en les darreres versions del Firefox per a ordinadors i la de mòbils. Els desenvolupadors han pogut aprofitar la documentació dels programadors del Firefox. A més els dos programes estan basats en la mateixa tecnologia.

Encara hi ha moltes extensions que no funcionen, però això només és qüestió de temps.

A continuació hi ha els enllaços de descàrrega, però recordeu que són versions inestables i no recomanades per a tots els usuaris. Si igualment les voleu provar es recomana fer-ho en un perfil d’usuari diferent al principal.

Songbird 1.1 Beta 2 is Available for Testing” i “1.1 Memory Update” – Songbird Blog
notes de la versió

Share Button

No responses yet

  1. Dimas escrigué el :

    Genial reproductor de música!