Songbird 1.1 beta 3

Cada cop queda menys pel Songbird 1.1, i si fa pocs dies teníem la versió beta 2, avui s’ha llançat la beta 3. Realment no porta cap novetat destacable sinó que es basa en ser una correcció d’errors de l’anterior beta.

Sembla ser que ens les primeres betes molts usuaris (sobretot del Windows Vista) s’han trobat amb un error en què se’ls deia que la seva biblioteca era corrupte, demanen a tothom qui tingui aquest problema que es posi en contacte amb ells, ja que encara no l’han pogut reproduir i, per tant, no l’han pogut soŀlucionar. Moltes extensions segueixen sense funcionar.

A continuació hi ha els enllaços de descàrrega, però recordeu que són versions inestables i no recomanades per a tots els usuaris. Si igualment les voleu provar es recomana fer-ho en un perfil d’usuari diferent al principal.

Songbird 1.1 Beta 3 is Available for Testing” – Songbird Blog
notes de la versió

Share Button