El Flock podria passar a utilitzar el Google Chrome com a base

El Flock és un projecte bifurcat del Firefox amb l’objectiu d’integrar el web 2.0 i les xarxes socials en el mateix navegador; podent així, escriure un article al bloc, penjar un vídeo o consultar el correu sense haver d’obrir cap pàgina web.

Fins ara estava basat en la tecnologia Mozilla, com el Firefox, però en un article publicat a TechCrunch es deia que “unes fonts” havien informat que es podria fer el canvi a Google Chrome, també lliure i que d’aquí a poc serà multiplataforma. Es queixen que Mozilla no ha ajudat prou al Flock i consideren que utilitzar el Chrome els facilitaria la feina.

L’executiu en cap del Flock ha respost la notícia sense confirmar-la però tampoc negant-la. El que de moment és segur és que el Flock 2.1 en desenvolupament encara estarà basat en Mozilla.

Flock Ditching Firefox, Moving To Google Chrome” – TechCrunch

Via: Uberbin (1) → Genbeta (1)
Share Button