SeaMonkey 2.0 alpha 3

El SeaMonkey és el successor de la Mozilla Aplication Suite i actualment és un paquet d’aplicacions d’Internet que inclou un navegador web, un client de correu electrònic, una llibreta de contactes, un editor de pàgines web i un client d’IRC. S’està treballant per llançar-ne la versió 2.0 i fa uns dies se’n va alliberar la tercera alpha amb les següents novetats:

  • Historial millorat que permet emmagatzemar més pàgines i fer-hi cerques ràpides a través de la barra d’ubicació (com el Firefox 3.0).
  • Nou administrador de contrasenyes.
  • Les barres ara es poden personalitzar totalment botó a botó, com el Firefox.
  • Possibilitat de recordar la sessió en tancar el SeaMonkey, a més permet recuperar la sessió en cas d’haver de tancar el programa de manera inesperada.
  • Millores menors diverses.

notes de la versió
SeaMonkey 2.0 Alpha 3” – SeaMonkey

  • SeaMonkey 2a1: Windows, Linux, Mac OS X (atenció això no són versions estables, sinó alpha, si no sou un usuari avançat o un testejador no les descarregueu // els enllaços són a descàrregues directes en anglès)
Share Button