Retirat el complement per a l’iPod del Songbird

Ahir es va llançar l’avís des del bloc del Songbird: l’iPod Device Support, una extensió del Songbird que permetia sincronitzar l’iPod, és perillós. Sembla ser que molts usuaris s’han trobat que no només no se sincronitzava correctament, sinó que els esborrava les peces que hi tenien emmagatzemades. El problema és encara més greu si tenim en compte que era un complement recomenat que ens insten a descarregar quan instaŀlem el Songbird.

Immediatament s’ha retirat el complement i tots els usuaris que el tenien instaŀlat han rebut un avís en què se’ls deia que se’ls desactivaria el complement perquè no funcionava bé.

iPod Add-On Woes” – Songbird Blog
BUGZILLA: Bug 15640

Share Button

No responses yet

  1. PellRoja escrigué el :

    Sort que no tinc un ipod 😛