Thunderbird 2.0.0.21

El Mozilla Thunderbird, el client de correu electrònic desenvolupat per la Fundació Mozilla, segueix el seu camí de la branca 2.0.0.x. Aquesta matinada s’ha publicat la versió 2.0.0.21, amb la soŀlució a tres vulnerabilitats, dues d’elles crítiques.

notes de la versió
llista de vulnerabilitats corregides

Com sempre, l’actualització se’ns mostrarà en entre un i dos dies, si no, podem forçar l’actualització des del menú Ajuda i Comprova si hi ha actualizacions… o descarregar-lo de nou:

Share Button

No responses yet

  1. marisol escrigué el :

    I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often.

    Betty

    http://desktopmemory.info