Ja hi ha una nova versió del complement per a iPods del Songbird

No fa ni una setmana que es va retirar un complement del Songbird, que sincronitzava la música de l’iPod amb la de la biblioteca. Amb una velocitat digna de mencionar, ja se n’ha publicat una nova versió que corregeix aquest error.

Sembla ser que el problema estava en la manera com ordenava les peces, i acabava esborrant totes les que s’havies sincronitzat amb l’iTunes en considerar-les duplicades. A part d’explicar-nos detalladament quines van ser les causes de l’error, a l’article del seu bloc, demanen disculpes a tots els usuaris que s’hagin vist afectats per aquest problema.

El complement torna a estar disponible per a descarregar i a tots els qui se’ls va desactivar se’ls ha actualitzat amb la nova versió.

iPod Add-On Updated, Bug Bites the Dust” – Songbird Blog

Share Button