Spread Firefox prepara un nou disseny

Spread Firefox és una comunitat organitzada al voltant del seu web que té l’objectiu de promoure el Firefox arreu del món, mitjançant campanyes a través de la xarxa i en persona. A finals del 2007 van presentar la versió 2 del seu lloc web i ara estan treballant en una nova edició.

Amb el nou disseny intentaran simplificar la pàgina i fer-la més entenadora pels nouvinguts. El primer que veurà l’usuari seran tres requadres amb informació per a participar a diverses campanyes. A sota hi haurà les darreres participacions al fòrum i informació de projectes destacats. Hi haurà un espai dedicat a la biografia d’un membre de Mozilla que anirà canviant cada setmana. Per acabar, a la part inferior, trobarem fotografies de diversos esdeveniments relacionats amb la comunitat.

El llançament de la nova versió podria ser aquesta mateixa setmana.

A new Spread Firefox coming to a computer near you!” – Spread Firefox

Share Button