Hi podria haver una cinquena beta del Firefox 3.5

Sembla ser que el nombre d’errors bloquejadors (els bugs que es consideren massa greus per treure un producte al mercat) no s’ha reduït a la velocitat que s’esperava, és més, amb prou feines s’ha reduït perquè per cada error que es corregia, se’n descobria un de nou. Tot això fa pensar, que hi podria haver una cinquena beta del Firefox 3.5 per acabar de polir tots aquests problemes.

De moment només són rumors, però el Firefox 3.5 beta 4 estava previst pel dia 23-24 d’abril i encara no ha sortit: de moment està “encallat” en el procés de verificació d’errors.

Però la cosa no acaba aquí: el Firefox 3.0.10, que en principi estava previst per a mitjans de maig, s’ha avançat a la propera setmana, la del 27 d’abril, per corregir alguns errors importants que es van trobar a la versió 3.0.9. D’aquesta manera, la versió del mes vinent serà la 3.0.11.

Share Button