El Miro torna a demanar suport econòmic

El Miro és un programa de televisió per Internet, amb el qual ens podem subscriure a videocasts. És gratuït, lliure, multiplataforma i multilingüe.

Està basat en la tecnologia Mozilla però no té una gran empresa al darrere per donar-li suport econòmic. La Participatory Culture Foundation (PCF) és l’entitat encarregada de vetllar pel futur del programa. És programari gratuït i no té una font d’ingressos fiable, sinó que ha de recórrer a donatius.

Com ja va passar fa un any, fan una crida a tothom qui pugui a col·laborar amb el projecte per continuar el desenvolupament del programa. Aquest cop es tracta d’una campanya anomenada Miro Adoption Center: tothom qui vulgui podrà “adoptar” una línia de codi per quatre dòlars al mes; l’adoptador podrà veure quina línia li ha tocat i apareixerà a la finestra Quant a.

Miro Adoption Center

Share Button