Spread Firefox presenta el nou disseny

Fa un parell de setmanes us avançàvem que Spread Firefox estava treballant en un nou disseny del seu web. Finalment avui s’ha publicat sense cap canvi destacable a la versió prèvia que ja van presentar. L’única diferència que veig és que han canviat el comptador de descàrregues del Firefox per un enllaç a la baixada.

Com ja vam comentar, les novetats són: “Amb el nou disseny intentaran simplificar la pàgina i fer-la més entenedora pels nouvinguts. El primer que veurà l’usuari seran tres requadres amb informació per a participar a diverses campanyes. A sota hi haurà les darreres participacions al fòrum i informació de projectes destacats. Hi haurà un espai dedicat a la biografia d’un membre de Mozilla que anirà canviant cada setmana. Per acabar, a la part inferior, trobarem fotografies de diversos esdeveniments relacionats amb la comunitat“.

Spread Firefox
A new look for Spread Firefox” – The Mozilla Blog

Share Button