Ja som 270 milions d’internautes utilitzant el Firefox

Malgrat que és impossible saber el número exacte d’intenautes que utilitzen diàriament el Firefox, es pot fer una estimació a partir de la soŀlicituts que comproven si hi ha una actualització de seguretat. Això ha fet Asa Dotzler, membre de Mozilla i, després dels càlculs, ha publicat al seu bloc la xifra de 270 milions d’usuaris, que, fins i tot, podrien ser més.

A més a més, Dotzler ha elaborat una interessant taula comparativa dels navegadors segons els milions usuaris. Hi podem veure com, malgrat que l’Internet Explorer perd quota de mercat, no perd usuaris:

Per tothom a qui li agradin els números, també cal dir que el comptador de descàrregues del Firefox passarà en les properes hores els 900 milions!

firefox at 270 million users” – Asa Dotzler

Share Button

Etiquetes:

Categories: General