El Firefox 3.5 tindrà un nou logotip

Malgrat que feia temps que es comentava la necessitat d’un nou logotip pel Firefox, no ha estat fins fa pocs dies que han començat a aparèixer les primeres propostes.

L’encarregat del nou logotip serà Alex Faaborg, qui també es va encarregar de dissenyar les interfícies del Firefox 3.0. Els objectius del nou logotip són aconseguir una aparença tridimensional i potenciar les textures de tot el logotip, sobretot de la cua del panda.

El logotip actual data del 2005, coincidint amb la versió 1.5; malgrat que només era una actualització del logotip orginal del 2004 fet per John Hicks, que ara treballa a Opera.

Primer de tot vegem com era el logotip fins ara (la versió del Phoenix i el Firebird, les versions prèvies del Firefox; el logotip del 2004; i el logotip del 2005):

I ara les dues noves propostes:

Faaborg farà diversos logotips que anirà penjant al seu bloc com si fos una pluja d’idees. Suggereix a tothom que li enviï comentaris i idees des del seu bloc o des dels grups de discussió de Google, Bugzilla i mozillazine.

Thinking about Refreshing the Firefox Icon“, “New Firefox Icon: Iteration 1” i “New Firefox Icon: Iteration 2” – Alex Faaborg

Share Button

No responses yet

 1. Anonymous escrigué el :

  Cua del “panda”?

 2. Aljullu escrigué el :

  Malgrat que hi ha molta discussió al respecte, de moment el logotip és un panda vermell, i no una guineu:
  http://www.mozilla.org/projects/firefox/firefox-name-faq.html

 3. Roger escrigué el :

  però és que independentment del color ni tan sols s’assembla a un panda

  per cert, a mi m’agrada més el logo tal com està

 4. Aljullu escrigué el :

  Crec que tot és acostumar-s’hi. A mi, els canvis mai m’agraden al principi però després els trobo la gràcia. I crec que en el cas del logotip serà el mateix.