Jetpack 0.2

No fa ni un mes que us presentàvem el Jetpack, el nou invent de Mozilla Labs per instaŀlar petits scripts com a extensions sense haver de reinciar el Firefox.

Ara ja se n’ha publicat la versió 0.2 que com a novetat principal porta la possibilitat de crear barres laterals a través dels scripts, de manera que encara s’amplien més les possibilitats d’aquesta nova manera de fer extensions.

També s’han corregit diversos errors i s’han afegit altres característiques destinades a desenvolupadors. Malgrat que encara està als seus inicis, a ningú se li escapa que en qüestió de mesos o anys, el Jetpack acabarà integrat al codi principal del Firefox.

Major Jetpack Update: The “Future” Edition” – Mozilla Labs
HISTÒRIC: “Mozilla presenta Jetpack, que permetrà instaŀlar petites extensions sense reiniciar

Share Button