Firefox 3.5

Ja s’ha publicat la versió final del Firefox 3.5, una versió que no és només una actualització de la branca 3.x, sinó que porta prou novetats com per representar un dels llançaments més importants de la història de Mozilla.

El llançament ve uns mesos més tard del previst i després de dues versions alpha, quatre beta i tres Release Candidate.

Es troba disponible en més de 70 llengües i com a novetats més importants hi ha la navegació privada, les millores en la gestió de l’historial i noves possibilitats de neteja (esborrar les webs visitades durant un període de temps concret o esborrar totes les entrades d’un domini determinat), millor suport als estàndards web (en especial destaca la nova compatibilitat amb les etiquetes de vídeo i àudio), geolocalització, millores en el rendiment i la velocitat… fins a completar un total de 5.000 canvis que queden maquillats amb el nou logotip.

Per a actualitzar-vos podeu anar al menú Ajuda i Comprova si hi ha actualitzacions o descarregar el nou Firefox des dels següents enllaços:

vegeu els anàlisis de totes les versions del Firefox 3.5 de FirefoxCAT:
alpha1, alpha 2, beta 1, beta 2, beta 3, beta 4, RC1, RC2 i RC3

Share Button