Fennec 1.0 beta 2 per a Maemo i Fennec 1.0 alpha 2 per a Windows Mobile

El Firefox per a mòbils va evolucionant poc a poc i fa uns dies es van alliberar dues versions del programa, la segona beta per a plataformes Maemo (de mòbils Nokia) i la segona alpha per a sistemes Windows Mobile. Els dos navegadors són els mateixos, malgrat que un ja és més estable que l’altre.

El canvi més destacable de la segona beta per a Maemo és la nova interfície: més atractiva visualment i més lleugera. També s’hi ha inclòs una consola d’errors de JavaScript, s’ha millorat la compatibilitat amb complements i s’han corregit diversos errors.

notes de la versió

La primera pàgina que se’ns mostra en executar-lo mostra una senzilla explicació (a base de dos dibuixos) en què se’ns explica com accedir a les altres funcions.

Tenim una versió per a instaŀlar al telèfon mòbil si és un Nokia N800 o N810; les versions per a Symbian i Windows Mobile tardaran una mica més. Si el volem provar, podem recórrer als paquets que hi ha per a Windows, Linux i Mac OS X.

  • Fennec 1.0b2Logotip de WindowsWindows, Logotip de LinuxLinux, Logotip de MacMac OS X (això no són versions estables, sinó beta, si no sou un usuari avançat o un testejador no les descarregueu | només disponibles en anglès)

New Fennec Releases Available!” – Mozilla Blog
HISTÒRIC (Maemo): alpha 1, alpha 2, beta 1
HISTÒRIC (Windows Mobile): alpha 1

Share Button