L’adopció del Firefox 3.5 en directe

Fa poc més de vint-i-quatre hores que es va alliberar el Firefox 3.5 i tenim dues eines per poder apreciar l’èxit d’aquesta nova versió.

La primera, desenvolupada per whos.amung.us, ens ofereix estadístiques en viu (que s’actualitzen cada pocs segons) amb el percentatge d’ús de tots els navegadors, posant especial emfàsi en el Firefox i la seva versió 3.5. També ens mostra un Top-50 amb els estats on ha obtingut una major quota. Es basa en les dades de més de 850.000 llocs web diferents.

enllaç

La segona és una eina oficial de Mozilla que ens permet observar en directe les descàrregues del Firefox situant-les en la seva posició geogràfica amb un mapa. A més a més té un comptador dividit per estats i un del total de baixades, que ens mostra que ja s’han superat els cinc milions tres-centes mil.

enllaç

Share Button