Ubiquity 0.5

Fa uns dies Mozilla Labs va publicar la versió 0.5 de l’Ubiquity, el que representa un salt respecte totes les versions que s’havien publicat fins ara (0.1.x).

L’Ubiquity és una extensió per al Firefox que funciona com una llançadora, permetent accedir a accions molt complicades o rebuscades amb una simple línia de text. Per exemple, podem dir-li “envia per correu a Joan” i automàticament envia un correu electrònic a qui tinguem que es digui Joan a la nostra llista de contactes, amb el contingut que teníem seleccionat.

Amb aquesta nova versió, per fi s’hi ha incorporat la possibilitat d’afegir més idiomes a la interfície. I estem d’enhorabona perquè el català és una de les primeres llengües en tenir versió de l’Ubiquity. De moment, l’únic que es pot traduir són les ordres (per exemple, diem “tradueix a l’anglès” en comptes de “translate to english”) però la pàgina d’ajuda, opcions, etc. encara és en anglès.

Altres novetats d’aquesta versió, són un tutorial que ens apareix en instałlar l’extensió (de manera que és més senzill aprendre a utilitzar-la) i un millor sistema de suggeriments, que ve desactivat per defecte però que es pot trobar a les preferències de l’extensió.

notes de la versió
HISTÒRIC:Ubiquity 0.1“, “Provant l’Ubiquity 0.1“, “Ubiquity 0.1.1“, “Ubiquity 0.1.2“, “Ubiquity 0.1.3“, “Ubiquity 0.1.5“, “Ubiquity 0.1.6” i “Ubiquity 0.1.7

Share Button

No responses yet

  1. Anonymous escrigué el :

    Ostres, doncs no deu funcionar gaire bé si diem "envia per correu a Joan" i resulta que li arriba a en Marc 😉

  2. Aljullu escrigué el :

    Ups. Perdó, ja ho he arreglat!

    Gràcies per l'avís!