Thunderbird 3.0 beta 3

Malgrat que molt lentament, el desenvolupament del Thunderbird 3.0 segueix el seu camí. Fa uns dies es va publicar la versió beta 3, que representa un pas més d’aquest llarg camí.

En total s’han fet 592 canvis, la majoria correcció d’errors. Algunes novetats destacades són les millores en el comportament de les pestanyes; entre les que trobem que si tanquem el Thunderbird amb pestanyes obertes, automàticament les obrirà el proper cop que l’iniciem. També, ara, quan seleccionem diversos correus a la vegada, se’ns mostrarà un sumari amb informació de tots ells. A més, s’ha posat especial èmfasi en millorar la integració amb el Gmail.

notes de la versió
Thunderbird 3 Beta 3 is Available For Download” – Mozilla Messaging

  • Thunderbird 3.0b3: Logotip de WindowsWindows, Logotip de LinuxLinux, Logotip de MacMac OS X (això no són versions estables, sinó beta, si no sou un usuari avançat o un testejador no les descarregueu)
Share Button