Fennec 1.0 beta 3 per a Maemo

El Firefox per a dispositius mòbils va avançant. Mentre la versió per a Windows Mobile encara es troba en la segona alpha, la versió per a sistemes Maemo (basats en Linux) segueix tirant endavant i ara ja se n’ha alliberat la tercera beta.

S’ha reduït el consum de CPU, s’ha actualitzat el motor de renderitzat al Gecko 1.9.2 (el mateix que utilitza el Firefox 3.6), el zoom i el desplaçament vertical i horitzontal són molt més ràpids, s’han fet canvis a la interfície per fer-la més ràpida… i s’han corregit un gran nombre d’errors diversos; un, per exemple, que no permetia desplaçar-se en iframes (pàgines dins d’altres pàgines).

notes de la versió

Com sempre tenim una versió per al mòbil i una altra per a instal·lar-la a l’ordinador, disponible per als tres sistemes operatius principals:

  • Fennec 1.0b3Logotip de WindowsWindows, Logotip de LinuxLinux, Logotip de MacMac OS X (això no són versions estables, sinó beta, si no sou un usuari avançat o un testejador no les descarregueu | només disponibles en anglès)

Fennec 1.0 Beta 3 for Maemo released!” – Mozilla Blog
HISTÒRIC: alpha 1, alpha 2, beta 1, beta 2

Share Button