Jetpack Lift-Off, el primer concurs d’scripts pel Jetpack

El Firefox 3.6 probablement incorporarà per defecte Personas, una extensió que permet canviar la imatge de fons de la interfície del Firefox sense haver de reiniciar el navegador (com una mena de temes més simples). Les versions posteriors a la 3.6 probablement també incorporaran el codi del Jetpack, una extensió que permet instal·lar petits scripts al Firefox que actuen com a extensions (de moment molt bàsiques) i que no necessiten reiniciar.

D’aquesta manera, en un futur aconseguirem instal·lar temes i extensions sense haver de reiniciar el Firefox, una de les demandes més importants que han fet els usuaris des del naixement d’aquest navegador.

Per impulsar que desenvolupadors externs comencin a fer scripts pel Jetpack (que a diferència del Personas, encara no ha tingut èxit pel que fa a la col·laboració de la comunitat), Mozilla ha engegat el concurs Jetpack Lift-Off, que durarà fins el 15 d’octubre i que com a premi principal oferirà un Asus Eee PC 1000HE.

Announcing the Jetpack Contest and a Pre Release” i “Jetpack Lift-Off – Details” – Mozilla Labs

Share Button