Weave 0.6

El Weave és un complement del Firefox que ens permet tenir sincronitzades les adreces d’interès, l’historial, les contrasenyes, les preferències, etc. de diversos ordinadors. De manera que al portàtil tinguem el mateix Firefox que a l’ordinador de sobretaula, per exemple.

Mozilla Labs n’ha publicat una nova actualització, aquest cop la versió 0.6, que com a novetats porta una nova interfície, que ens facilitarà el moment de començar a utilitza l’extensió; millores en el rendiment i un nou gestor d’errors, que ens permetrà enviar-los més fàcilment.

Feia temps que no el provava (fins ara utilitzava l’Xmarks) però realment ha evolucionat molt: és més senzill d’utilitzar, més complert… només té el defecte que no es pot utilitzar amb altres navegadors que no siguin el Firefox, aspecte en què l’Xmarks el guanya.

pàgina de l’extensió
pàgina del projecte
Weave 0.6 Released” – Mozilla Labs

Share Button