Jetpack 0.5

El Jetpack és una extensió del Firefox que ens permet instal·lar petits scripts per afegir alguna característica al navegador, com si fossin petites extensions. L’avantatge d’aquests scripts respecte una extensió convencional és que són més lleugers i que no cal reiniciar el navegador en instal·lar-los.

S’ha publicat una nova versió del Jetpack, la 0.5, que inclou diverses novetats:

  • Els creadors d’scripts ara poden generar un enllaç de baixada que, a més de descarregar el seu script, també baixarà el Jetpack. De manera que els usuaris que se’ls instal·lin no hagin de fer dos passos: primer instal·lar el Jetpack i després l’script que volen.
  • S’ha inclòs la possibilitat de reproduir sons i música. De moment només fitxers que l’usuari tingui a l’ordinador, però en un futur també es permetrà reproduir música que estigui a Internet. Possiblement d’aquí a un temps veurem una mena de Foxytunes desenvolupat com un script pel Jetpack.
  • S’ha millorat la funcionalitat per gravar àudio a través del micròfon d’usuari.

També s’ha de recordar que s’està duent a terme el Jetpack Lift-Off un concurs de desenvolupadors d’scripts.

Announcing Jetpack 0.5 & The Jetpack Contest” – Mozilla Labs
HISTÒRIC:Mozilla presenta Jetpack, que permetrà instaŀlar petites extensions sense reiniciar“, “Jetpack 0.2“, “Jetpack 0.3” i “Jetpack 0.4

Share Button