Songbird 1.4.0 beta

El desenvolupament del Songbird va avançant i fa poc es va publicar la primera beta del que serà la versió 1.4.0 del principal reproductor musical basat en la tecnologia Mozilla.

Amb aquesta nova versió s’incorpora, com a novetat estrella, la possibilitat de copiar peces de música directament des d’un CD: un dels principals punts en què el Songbird encara no estava al mateix nivell que la resta de reproductors musicals. D’altra banda, s’ha incorporat una funcionalitat perquè el Songbird cerqui actualitzacions del microprogramari del nostre iPod o altres dispositius MSC.

La mala notícia de tot això és que aquesta novetats només estan disponibles, de moment, per a Windows. Malgrat que diuen que estan treballant per a implementar-ho també a Linux i Mac OS, la cosa té mala pinta i no m’estranyaria veure la versió final amb aquesta novetat només per a Windows.

  • Songbird 1.4.0bLogotip de WindowsWindows, Logotip de LinuxLinux 32-bit, Logotip de LinuxLinux 64-bit, Logotip de MacMac OS X (atenció això no són versions estables, sinó beta, si no sou un usuari avançat o només les voleu provar no les descarregueu)

Songbird 1.4 Beta” – Songbird Blog
notes de la versió

Share Button