Personas 1.3

Possiblement, l’extensió Personas es pot considerar un dels èxits més rotunds que ha sortit de Mozilla Labs.

Les darreres versions del Firefox 3.6 ja l’incorporen per defecte, de manera que en un futur proper podrem instal·lar temes sense haver de reiniciar navegador! En concret s’anomenen Personas i no són temes complerts, sinó que només afegeixen una imatge de fons a la interfície. Però alguns són molt atractius i ja n’hi ha prop de 30.000 al web getpersonas.com per escollir: segur que algun és del nostre gust.

Fa uns dies es va publicar la versió 1.3 de l’extensió. Com a novetat principal porta els Preferits: mentre naveguem pel web getpersonas.com, podem marcar qualsevol Persona com a preferida, de manera que sempre la tindrem a mà des de la interfície de l’extensió o el mateix web getpersonas.com.

Introducing Favorites With Personas 1.3” – Mozilla Labs Personas

Share Button