Songbird 1.4.0 beta 3

El Songbird 1.4.0 cada cop és més a prop i ja podem provar la tercera beta de la branca 1.4. No porta cap novetat, sinó només correccions d’errors diversos i la possibilitat, d’una vegada per totes, podem copiar peces des d’un CD sense haver de necessitar tenir instal·lat l’iTunes. Malgrat això, segueix sense estar disponible per a Linux i Mac OS.

D’altra banda, durant aquests dies moltes extensions també s’estan actualitzant per a ser compatibles amb la nova versió.

Si estàveu utilitzant una beta anterior, automàticament no s’actualitzarà, sinó que us l’heu de descarregar de nou. Per això sempre es recomana no utilitzar versions beta com a reproductor pel dia a dia.

Beta Bath” – Songbird Blog
notes de la versió

  • Songbird 1.4.0b3: Logotip de WindowsWindows, Logotip de LinuxLinux 32-bit, Logotip de LinuxLinux 64-bit, Logotip de MacMac OS X (atenció això no són versions estables, sinó beta, si no sou un usuari avançat o només les voleu provar no les descarregueu)
Share Button