Weave 0.7

Malgrat el que vaig dir a l’anterior article sobre el Weave, jo segueixo utilitzant l’Xmarks. Les dues extensions compleixen la mateixa funció: sincronitzar les adreces d’interès de dues instal·lacions diferents del Firefox.

El Weave té l’avantatge que a més permet sincronitzar l’historial, les pestanyes obertes, etc. i que és un producte oficial de Mozilla. D’altra banda, l’Xmarks ens permet sincronitzar les adreces d’interès amb altres navegadors que no siguin el Firefox. A més, té una interfície web, de manera que si naveguéssim amb un navegador al qual no hi podem instal·lar l’Xmarks, sempre tindríem les adreces d’interès disponibles.

Mozilla ha publicat la versió 0.7 del Weave, per millorar-lo una mica més. En concret se centren en millorar l’estabilitat i el rendiment; per exemple, ara el Weave descarregarà les dades per parts, de manera que es reduirà el consum de memòria. També s’han fet canvis a la interfície, per fer-la una mica intuïtiva i senzilla.

Sens dubte és un dels projectes més interessants de Mozilla Labs i com passarà amb el Personas i va passar en el seu moment amb el Geode; no m’estranyaria que les properes versions del Firefox portessin la seva funcionalitat incorporada per defecte.

pàgina de l’extensió
pàgina del projecte
Weave 0.7 Released” – Mozilla Labs Weave

Share Button