Què ha passat amb el Songbird?

Durant la primera meitat de l’octubre vam assistir al llançament de tres versions beta del Sonbird 1.4. Semblava que el llançament de la versió final era imminent, en canvi, a dia d’avui encara no s’ha publicat.

Finalment al bloc del Songbird han publicat una entrada explicant què ha passat i perquè encara no tenim el Songbird 1.4 aquí. Sembla ser que el producte era força inestable i mentre s’intentava corregir aquests errors es va avançar el desenvolupament de la següent versió (la que en principi hauria estat la 1.5) de manera que al final les dues versions han acabat barrejades.

Així que la propera versió del Songbird que es llanci, realment portarà les novetats que en principi estaven planificades per a dues. Però per aquesta versió s’han trobat més errors bloquejadors, de manera que la feina continua. Mentre dos dels desenvolupadors treballen per corregir aquests errors, la resta han començat a treballar amb el suport a vídeo, que estava previst per la que hauria d’haver estat la versió 1.6.

Tot i això, encara no s’ha decidit si la nova versió portarà compatibilitat amb la reproducció de vídeo o no; és a dir, no se sap si la nova versió portarà també les novetats planificades per la versió 1.6 o no.

Des del bloc demanen disculpes per tot això però consideren que han fet el correcte, ja que si el producte no era estable en el seu moment hagués estat una irresponsabilitat llançar-lo. Paral·lelament diuen que intentaran fer el desenvolupament més transparent, ja que tots aquests moviments només s’anunciaven via wiki i Bugzilla, de manera que un usuari comú no podia estar-ne assabentat.

Per acabar, ens ofereixen una imatge (la que encapçala l’article) del que serà el nou plomatge, que torna als colors foscos dels inicis del Songbird.

yo, kanye. waddup?” – Songbird Blog

Share Button

No responses yet

 1. aniol escrigué el :

  A mi la versió 1.2 em va prou bé. Puc esperar el que calgui, i si a més és per poder gaudir de noves funcions encara millor.

 2. twisterska escrigué el :

  Imagine que també estaran amb el tema de la compatibilitat amb el windows 7 ja que anaven també moooolt retrassats en eixe aspecte

 3. Ruben escrigué el :

  http://www.genbeta.com/navegadores/firefox-se-convierte-en-el-primer-navegador-de-europa-central

  😉