Songbird 1.4.1 beta 2

El desenvolupament del Songbird aquests darrers mesos ha estat, si més no, curiós.

Primer van publicar tres beta de la versió 1.4.0 per després passar-se tot un mes sense donar notícies de si la cosa continuava viva o no. Llavors van publicar un article dient que s’havien ajuntat la que havia de ser la versió 1.4 amb la 1.6, de manera que el desenvolupament s’allargaria però portaria moltes novetats. I finalment, aquesta matinada s’ha publicat la segona beta de la versió 1.4.1. La primera beta no es va llançar a tot el públic sinó que va ser només per a fer proves internes.

La qüestió és que tenim una nova versió del Songbird que porta, importació des de CD, actualització del microprogramari dels dispositius (aquestes dues novetats només per a Windows) i un nou plomatge.

El nou plomatge és com un retorn als orígens: fosc, amb un fons negre. Li han incorporat uns tons lilosos que a mi personalment m’agraden molt. Tot i això, per defecte també ens ve instal·lat el d’antigues versions, així que amb un simple clic podrem canviar d’un a l’altre; i aquí, a diferència del Firefox, no cal reiniciar el programa per canviar de tema.

A més, ara les subfinestres (les barres inferiors i laterals on hi podem afegir el contingut d’alguna extensió, com les lletres de la cançó, fotos de l’artista, etc.) es comporten d’una manera una mica diferent. S’obren suaument, són més fàcils de manipular, etc.

Està tot traduït, però si veieu algun error ho podeu deixar com un comentari en aquesta entrada o remetre-ho a Softcatalà.

CHECK OUR (1.4.1) BETA, YO.” – Songbird Blog
notes de la versió

Share Button