Firefox 3.6 beta 5

Portàvem tres setmanes sense noves versions del Firefox 3.6 beta fins que aquesta matinada se n’ha publicat la cinquena. En total s’han corregit 127 errors diferents, dos d’ells bloquejadors (el nivell més alt) i vint-i-dos de crítics (el segon nivell més alt). Hi ha versions en més de 70 llengües.

Des de Mozilla calculen que el 70% de les extensions ja són compatibles amb les darreres versions d’aquesta branca. Quasi segur que hi haurà una sisena beta, tot i que més que versions beta semblen Release Candidate, perquè no incorporen quasi cap novetat a part de la correcció d’errors.

notes de la versió 

  • Firefox 3.6b5: Logotip de WindowsWindows, Logotip de LinuxLinux, Logotip de MacMac OS X (atenció això no són versions estables, sinó beta, si no sou un usuari avançat no les descarregueu)
Share Button