Mozilla organitza un concurs per escollir la pàgina principal del Firefox 4

El Firefox té un avantatge respecte la resta de navegadors: una gran comunitat decidida a participar en ell.

Aprofitant això, Mozilla ha decidit proposar als usuaris que facin proves de disseny d’una nova pàgina d’inici per la versió 4 del Firefox. La comunitat escollirà la que considera més apropiada i s’afegirà al navegador.

La pàgina haurà deservir perquè els usuaris puguin consultar tota la informació important relacionada amb la seva navegació: historial, adreces d’interès, complements… Diuen que no busquen pàgines del tipus iGoogle o Netvibes; consideren que la pàgina d’inici a de ser més personal i permetre un accés total a les funcionalitats del navegador.

Per presentar-s’hi, s’haurà de fer un vídeo de menys de tres minuts exposant la proposta i els seus punts forts. A mitjans de febrer acaba el temps per presentar cap nova candidatura i comencen les votacions, el març es faran públics els guanyadors.

Cal dir, que en el Firefox 4 el botó per anar a la pàgina d’inici desapareixerà i passarà a ser una pestanya permanent:

Dessing Challenge Winter 09

Share Button