Firefox per a Maemo 1.0 RC1

El Firefox per a dispositius mòbils ja és una realitat i en qüestió de setmanes veurem una versió final. La versió que va més avançada és la destinada a sistemes Maemo: ja se n’ha alliberat la versió Release Candidate.

La versió per a Windows Mobile també està força avançada i apareixerà d’aquí a poc. Les de Symbian i Android encara tardaran una mica més, tot i que s’estan desenvolupant; per a l’iPhone de moment no hi ha intenció de fer-lo, ja que les polítiques d’Apple són massa restrictives pel que fa a incloure nous navegadors en aquest sistema.

Es pot descarregar una versió per a mòbils i una altra per a instal·lar en un ordinador, disponible per als tres sistemes operatius principals:

  • Fennec 1.0RC1Logotip de WindowsWindows, Logotip de LinuxLinux, Logotip de MacMac OS X (les versions per a instal·lar a l’ordinador no reben el suport de Mozilla, així que si no sou un desenvolupador o sabeu què feu, no les instal·leu; enllaços a la baixada en anglès)

Firefox for Maemo RC1 (and Happy New Year!)” – Mozilla Blog
HISTÒRIC: alpha 1, alpha 2, beta 1, beta 2, beta 3, beta 4, beta 5

Share Button