Firefox 3.6 RC2

A falta de pocs dies pel llançament de la versió final del Firefox 3.6, ara se n’ha publicat la segona Release Candidate. Un 81% de les extensions ja són compatibles amb la nova versió, que corregeix més d’un centenar d’errors d’estabilitat i rendiment, tres dels quals considerats bloquejadors (el nivell màxim de severitat, es considera que un producte no es pot llançar mentre tingui errors bloquejadors sense solucionar).

notes de la versió

  • Firefox 3.6RC2: Logotip de WindowsWindows, Logotip de LinuxLinux, Logotip de MacMac OS X (atenció això no són versions estables, sinó Release Candidate, si no sou un usuari avançat no les descarregueu)
Share Button

No responses yet

  1. Ruben escrigué el :

    Thursday, January 21st FIREFOX 3.6

  2. Aljullu escrigué el :

    Merci! 😉 He actualitzat la barra lateral i ara en faig una breu notícia.