Firefox per a Maemo 1.0

Aquests darrers dies han estat molt moguts i després del llançament fa poc del Firefox 3.6 ara hi hem d’afegir que ja tenim la primera versió final per a dispositius mòbils.

De moment només funciona en dispositius amb el sistema operatiu Maemo (un parell de terminals de Nokia) però hi ha versions per a Android, Symbian i Windows Mobile en desenvolupament. La darrera, es pot baixar en versió alpha.

Fa temps que us anem parlant d’aquest navegador, preparat per a dispositius de pantalla tàctil, que permet sincronitzar les adreces d’interès i l’historial amb el Firefox del nostre ordinador i que inclou les característiques més importants que van popularitzar en el seu moment el Firefox: extensions, la barra fantàstica, geolocalització… Vegi’s que la geolocalització obre un nou món si s’utilitza des d’un dispositiu mòbil.

La majoria dels complements del Firefox de PC no estan disponibles per a la versió de telèfons mòbils, però ni ha molts que sí i que, fins i tot, en un telèfon mòbil encara són més útils.

Com sempre, tenim una versió especial per a Windows, Linux i Mac OS X per poder-lo provar si no tenim un mòbil Maemo.

web per a dispositius mòbils
web per a ordinadors

Share Button