Fennec 1.0 alpha 4 per a Windows Mobile

El Firefox per a mòbils ja és una realitat, però la versió que tenim disponible de moment només funciona per a dispositius amb el sistema operatiu Maemo (una minoria). Per això, Mozilla està treballant en versions per a l’Android i el Windows Mobile. Aquesta última és la que va més avançada i en principi es publicarà coincidint amb el llançament del Firefox per a mòbils 1.1.

De moment n’han publicat la versió alpha 4, que inclou les següents novetats:

  • Millor aprofitament del programari que simula el teclat del mòbil.
  • Eina d’instal·lació .exe més ràpida.
  • Opció de ser el navegador per defecte.
  • Obertura més ràpida.
  • Millores en el rendiment del zoom i de l’scroll.
  • Diverses altres millores pel que fa a l’estabilitat, el rendiment i la interfície.
  • Fennec 1.0 alpha 4: Logotip  de WindowsWindows Mobile, Logotip de WindowsWindows, Logotip de LinuxLinux, Logotip de MacMac OS X (són versions alpha, així que si no sou un desenvolupador o només les voleu provar no les instal·leu // les versions per a instal·lar a l’ordinador no reben el suport de Mozilla, així que si no sou un desenvolupador o sabeu què feu, no les instal·leu; enllaços a la baixada en anglès)
Share Button