Firefox 3.6.2

Malgrat que estava programat per al dia 30, des de l’equip de seguretat de Mozilla van decidir avançar la nova versió del Firefox 3.6 per una vulnerabilitat crítica que permetia executar codi a l’ordinador de l’usuari a partir d’un error en com es gestionaven els tipus de lletra WOFF.

Aquesta vulnerabilitat havia provocat que el govern alemany arribés a recomanar als internautes no navegar amb el Firefox; tot i que només afectava a la branca 3.6.x. Tot i que la versió sigui la 3.6.2, realment és la primera actualització d’aquesta branca, ja que no ha existit la 3.6.1.

A part d’això s’han corregit set vulnerabilitats de seguretat més i quasi 120 errors diversos; de manera que es recomana a tots els usuaris que s’actualitzin a través del menú «Ajuda» i «Comprova si hi ha actualitzacions».

firefox 3.6.2

Share Button

No responses yet

  1. Didac escrigué el ::

    no funciona l’enllaç de GNU/Linux!

  2. admin escrigué el :

    Solucionat 🙂