Firefox 3.6.3

La Pwn2Own és una espècie de competició on s’ajunten diversos informàtics amb l’objectiu de trobar el més ràpidament vulnerabilitats de seguretat a diversos navegadors i sistemes operatius.

En aquesta edició, el Firefox juntament amb l’Internet Explorer i el Safari en va sortir força mal parat. A l’Opera no s’hi va trobar cap vulnerabilitat perquè pocs participants en va buscar; de manera que podríem dir que l’únic que va passar la prova va ser el Chrome.

Tot i això, Mozilla ha demostrat un cop més la seva rapidesa i, si aquest esdeveniment tenia lloc fa pocs dies, abans d’ahir ja havien publicat una actualització que corregia la vulnerabilitat que es va trobar durant el concurs.

Aquesta vulnerabilitat només afectava la versió 3.6 del Firefox, de manera que la resta de branques no s’han hagut d’actualitzar; i permetia, a partir d’un error en la gestió de memòria, executar codi maliciós.

firefox 3.6.3

http://www.mozilla.org/security/known-vulnerabilities/firefox36.html#firefox3.6.3
Share Button