El Firefox és ara un 40% més estable que fa cinc mesos

Els darrers mesos de 2009 Mozilla va posar especial atenció en millorar l’estabilitat del Firefox. Havent acabat ja el primer trimestre de 2010 es pot recapitular i veure si la feina feta ha donat bons resultats.

Segons uns gràfics publicats al bloc de dades de Mozilla, els darrers cinc mesos l’estabilitat del Firefox 3.0, el 3.5 i el 3.6 hauria millorat un 40% en global.

Es mostren les dades de Crash Reports amb el percentatge d’usuaris diaris actius. De manera que el gràfic ens diu que, actualment, de cada cent usuaris del Firefox 3.6, entre a dos i tres un moment o altre el Firefox els deixa de respondre.

En el gràfic també es pot veure com el Firefox 3.6 és un 25% més estable que el Firefox 3.5.

Tot i això, des de Mozilla reconeixen que encara queda molt feina per fer, tot i que queda palès que van pel bon camí. Com a nota esperançadora, la propera versió de la branca 3.6 (prevista pel 4 de maig) ja portarà processos separats per a alguns connectors, de manera que el nombre de fallades del Firefox encara es reduirà més.

Share Button

No responses yet

  1. Ruben escrigué el :

    http://www.genbeta.com/navegadores/firefox-anade-la-posibilidad-de-navegar-con-las-pestanas-en-la-parte-superior

    Encara esta verd aquest tema. Cal pujar més les pestanyes.

    Avui alpha 4 disponible.

  2. aljullu escrigué el ::

    Gràcies Ruben, demà en publicaré un article 😉