Bugzilla 3.6

El Bugzilla és un dels projectes més importants de Mozilla tot i que sovint és poc conegut. Es tracta d’un sistema de gestió d’errors: els usuaris poden avisar d’errors que troben en el programa i els desenvolupadors en poden fer un seguiment, canviant-los la prioritat, assignant-los a un o altre desenvolupador, etc.

Se n’ha publicat la versió 3.6 que incorpora la possibilitat d’instal·lar-hi extensions, semblants als complements del Firefox, i que permeten ampliar una mica més les capacitats del programari o modificar-ne l’aparença.

La resta de millores d’aquesta versió són més petites: s’ha fet canvis en l’usabilitat, la cerca ràpida, el suport al SUCExec… s’ha incorporat la possibilitat d’adjuntar fitxers via correu electrònic i s’han millorat les eines per migrar d’altres sistema de gestió d’errors.

Coincidint amb aquesta notícia, la branca 3.0 del Bugzilla ja no rebrà més actualitzacions de seguretat.

Share Button