El Firefox 4.0 tindrà versions per a 64 bits

Una de les queixes més habituals dels usuaris del Firefox és que trobaven a faltar versions per a ordinadors de 64 bits i es veien obligats a utilitzar versions de 32 bits que sacrificaven el rendiment.

Finament, Mozilla s’ha decidit a fer un pas endavant i a partir d’ara, amb les versions habituals per a Windows, Linux i Mac en publicaran tres més pels mateixos sistemes però adaptades als ordinadors amb 64 bits.

La majoria de connectors només tenen versions per a 32 bits, cosa que pot suposar un problema per a aquestes noves versions, que a hores d’ara encara estan en un estat molt prematur. Per sort, des de l’FTP de Mozilla ja es poden baixar les primeres nightlies del Firefox 4.0.

Share Button

No responses yet

  1. Pau escrigué el ::

    He d’admetre que estic emocionat amb el Firefox 4.0!

  2. Pingback de El Firefox 4.0 tindrà versions per a 64 bits // la tafanera on ::

    […] El Firefox 4.0 tindrà versions per a 64 bits http://www.mozilla.cat/2010/05/29/el-firefox-4-0-tindra-versions-pe…  per PauGNU fa 7 segons […]