Thunderbird 3.1

La setmana passada va presentar-se  la versió 3.1 del gestor de correu Thunderbird.

La versió 3.1 és un pas més en l’evolució de la versió 3.0, apareguda fa poc més de mig any. D’entre les diferents novetats, en destacaríem:

  • Millores de rendiment i seguretat, prenent com a base part del codi del mateix Firefox 3.6.
  • Unes capacitats de cerca més potents: ara es permet fer cerques aniuades (una condició dins d’una altra), i es pot filtrar ràpidament els missatges d’acord amb diferents propietats, això és, si són llegits, el nom del destinatari, o si s’han destacat o marcats amb cap etiqueta.

Cerca aniuada en el Thunderbird 3.1

Filtre de cerca del Thunderbird 3.1

  • Un auxiliar de migració per a usuaris de la versió 2.0: des d’un diàleg se suggereix a l’usuari com vol mantenir el seu compte, i alhora es poden instal·lar complements addicionals per a certes funcionalitats.

Auxiliar de migració del Thunderbird 3.1

  • Seguint el mateix model que amb el Firefox, també s’ha creat un lloc d’assistència per a l’usuari final: http://support.mozillamessaging.com/ca/kb Ara cal l’ajuda dels voluntaris per a ampliar-lo i traduir-lo en diferents llengües.

Per a més informació:

thunderbird 3.1

Share Button

No responses yet

  1. Pingback de Repositori ppa per al Thunderbird 3.1 | GNULinux.cat on ::

    […] Probablement molts de vosaltres fareu servir el gestor de correu de Mozilla i haureu comprovat que els repositoris de l’Ubuntu no s’han actualitzat a la darrera versió, que corregia un bon nombre d’errors respecte a la versió 3.0.x. […]