Enquesta sobre el Firefox 4.0 beta 2

Mozilla s’ha fet el propòsit d’escoltar atentament la comunitat a l’hora de desenvolupar el Firefox 4.0 per així poder donar sol·lució als problemes que els usuaris considerem més importants.

En conseqüència, per cada llançament d’una versió beta s’ha preparat una enquesta i es demana als usuaris de diverses comunitats que les responguin. La comunitat catalana hem decidit participar en aquesta prova i així poder assegurar que l’opinió dels usuaris catalans es té en compte.

Per aquest motiu, us demanem que respongueu a una senzilla enquesta de catorze preguntes (es pot respondre en 5 minuts) sobre què us ha semblat aquesta segona beta. Des de Mozilla.cat ens ocuparem de fer arribar les vostres opinions a Mozilla perquè l’equip de desenvolupament les tingui en compte.

Podeu respondre l’enquesta des del fòrum de Softcatalà i des del Racó Català.

Com ja vam dir, el desenvolupament del Firefox 4.0 serà frenètic, de manera que a partir del dia 2 es tancarà aquesta enquesta ja que el dia 6  es llançarà la tercera beta, i publicarem una nova enquesta.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Share Button