Firefox 3.6.9, 3.5.12 i SeaMonkey 2.0.6

Totes les versions del Firefox i el SeaMonkey han rebut, aquesta nit, una actualització de seguretat.

Per exemple, la versió estable més nova del Firefox passa a ser la 3.6.9 que corregeix 14 vulnerabilitats, 10 de les quals crítiques, i incorpora quasi una setantena de canvis.

Una de les novetats més destacables d’aquesta versió són les opcions X-FRAME, que permeten als desenvolupadors web indicar que el seu contingut no es pot incrustar en un altre web. D’aquesta manera s’asseguren que els seus usuaris no rebran un atac de clickjacking.

També s’ha publicat el Firefox 3.5.12, corregint, també, 14 vulnerabilitats de seguretat, 10 considerades crítiques i 12 errors més.

Per últim, el SeaMonkey també s’ha actualitzat i ara es troba a la versió 2.0.7, que resol 14 vulnerabilitats, de les quals 10 són crítiques. També hi ha una llista de canvis que solucionen, sobretot, problemes d’estabilitat.

Com sempre es recomana a tothom que s’actualitzi, bé a través del botó Ajuda i Comprova si hi ha actualitzacions disponibles, esperant l’actualització automàtica o baixant-se el Firefox una altra vegada:

firefox 3.6.9

firefox 3.5.12

seamonkey 2.0.7

Share Button

No responses yet

 1. ruben escrigué el :

  Firefox 4 beta 5 disponible. La pròxima versió serà la 6 o rc1?

 2. ruben escrigué el :

  Acabo de veure l’apartat de properes versions. 😉

  A windows hi ha audio per htm5 i canvis en el menú principal. Activada la opció de la gràfica i renderitzat de textos més definit.

  A linux se espera encara se espera la nova interficie.

 3. aljullu escrigué el ::

  Ep ruben, ja n’hem publicat l’article.;-)

  La propera versió serà la beta 6, ja que segons el previst encara queden un parell de versions beta aban d’arribar a les Release Candidate.

  A l’apartat «Properes versions» d’aquí a la dreta, hi ha totes les versions previstes en aquests moment del Firefox 4.0.