Firefox 3.6.10, 3.5.13 i SeaMonkey 2.0.8

Aquesta nit s’han actualitzat les dues branques estables del Firefox i la del SeaMonkey. Les tres actualitzacions corregeixen un error que afectava uns pocs usuaris i que provocava que el Firefox (o el SeaMonkey) fallés en iniciar-se. A més a més, el Firefox 3.6.10 ha corregit un error que produïa problemes amb l’extensió Personas Plus.

Es recomana l’actualització a tothom qui utilitzi aquestes branques a través del botó Ajuda i Comprova si hi ha actualitzacions disponibles, esperant l’actualització automàtica o baixant-se el Firefox una altra vegada:

firefox 3.6.10

firefox 3.5.13

seamonkey 2.0.8

Share Button

No responses yet

  1. Pingback de Thunderbird 3.1.4 i 3.0.8 « mozilla.cat on ::

    […] Camino [+] 2.1 2010 Planet Mozilla Travel rocMozilla development trees closed on Sunday beltzner24 bugs we’d like to see fixed for Firefox 4 Alexander LimiApp Update / Win Installer status – 2010-09-17 rstrongcanvas.mozGetAsFile and changes to the file url spe Kyle HueyCascaded Session Restore + a Hidden Bonus Paul O'Shannessy Softcatalà Softcatalà presenta el nou traductor basat en la tecnologia ApertiumEl IL2-Sturmovick traduït al català des dels Cavallers del Cel – Comunitat Catalana de SimulacióVuitè aniversari del Baròmetre de l'ús del català a Internet de WICCACSoftcatalà presenta la traducció al català del gestor de correu Thunderbird 3.1 « Firefox 3.6.10, 3.5.13 i SeaMonkey 2.0.8 […]