PreFox, el Firefox per a Palm Pre, en versió alfa

Dave Townsend, un membre de Mozilla, ha publicat una versió alfa del PreFox, el nom en clau d’un navegador basat en el Firefox Mobile i desenvolupat especialment per a WebOS, el sistema operatiu basat en Linux que utilitzen els dispositius Palm.

No és un projecte oficial de Mozilla i encara és lluny d’arribar a una versió estable, tot i això representa una nova opció que tenen els usuaris de WebOS i converteix les Palm en un altre sistema on la tecnologia del Firefox ha arribat.

El motiu de la seva aparició és el mateix que el del Firefox per a PC: Townsend, el seu desenvolupador, considera que el navegador per defecte de Palm té massa problemes que es podrien solucionar amb una versió del Firefox que inclogués el Sync, extensions, la barra d’ubicació fantàstica, una bona gestió de les galetes…

Share Button

No responses yet

  1. ruben escrigué el :

    Moltes novetats en la interfcie per la beta 7 de firefox 4.

  2. Pingback de Recull 25/9/2010 | GNULinux.cat on ::

    […] Un desenvolupador ha publicat PreFox, una versió alfa del Firefox per al sistema Palm Pre. No és una aplicació oficial de Mozilla i la seua finalitat és la de millorar el navegador actual d’aquests dispositius. […]