Voluntariat per al Festival Drumbeat a Barcelona

Tal com vam avançar fa unes setmanes, del 3 al 6 de novembre tindrà lloc el primer Festival Drumbeat a Barcelona. L’emplaçament triat serà la Plaça dels Àngels, tant a la mateixa plaça com als espais del FAD i el MACBA. L’esdeveniment, amb el lema Aprenentatge, web i llibertat, se centrarà en la intersecció de l’educació amb les possibilitats i els reptes de la xarxa oberta.

En tant que festival, els assistents tindran un paper actiu, i no de simple oients, en l’execució del mateix programa.

Fins al dia d’avui ja han confirmat llur assistència alguns dels actors més importants del camp d’arreu del món, com ara membres i representants de Mozilla, Creative Commons, One Laptop per Child, Carnegie Foundation, etc.

No obstant això, per tal que el festival sigui tot un èxit i s’assoleixin els objectius que es proposen, cal la col·laboració de voluntaris abans i després del festival, especialment de l’àmbit local, que puguin promoure el festival, ajudar en la logística i guiar als assistents perquè tot flueixi correctament. A més a més, aquells voluntaris que hi ajudin de forma significativa, podran participar de franc a tots els actes i gaudir d’aquesta ocasió inigualable, enguany a la capital catalana. Per apuntar-s’hi com a voluntari, empleneu el formulari d’oportunitats de voluntariat del Festival Drumbeat.

Si teniu cap proposta per al festival, feu una ullada a les recomanacions que cal seguir. També existeix una llista de coordinació local del festival si tinguéssiu cap dubte i on seria recomanable que us hi apunteu si us oferiu com a voluntari o si voleu elaborar una proposta que tingueu en ment.

En els propers dies i setmanes anirem actualitzant en aquest bloc sobre les novetats que vagin arribant del Festival.

Share Button

No responses yet

  1. Pingback de Voluntariat per al Festival Drumbeat a Barcelona // la tafanera on ::

    […] Voluntariat per al Festival Drumbeat a Barcelona http://www.mozilla.cat/2010/09/25/voluntariat-per-al-festival-drumb…  per PauGNU fa 5 segons […]

  2. Pingback de Festival Drumbeat a Barcelona | GNULinux.cat on ::

    […] per a organitzar un esdeveniment tant important, calen mans, i en aquest sentit mozilla.cat fa una crida al voluntariat per ajudar en totes les tasques necessàries, com ara logístiques, de guia als assistents, […]